Tjänster

Vi är ett tryckeri i Helsingborg med brett tjänsteutbud. Utöver produktion av trycksaker kan vi stå till tjänst med det mesta relaterat till tryckeritjänster och en hel del annat, inklusive bland annat:

Skyltar

Vi trycker skyltar i många storlekar, material och stilar. Fasadskyltar i aluminium, plåt eller lättare material som dibond eller forex. Användningsområdet bestämmer vilken typ av skylt som passar bäst. Dessutom kan vi figurskära loggor i tjockare material för att få till en snygg 3D-effekt.

Carwrapping

Vi utför carwrapping, även kallat helfoliering. Det innebär att vi klär hela bilen i vinyl. På det sättet skyddar vi din bil och förändra bilens utseende till det bättre. En helfoliering håller mellan åtta och tolv år beroende på vilken folie man väljer.

Bildekor och helfoliering

Bildekor är ett utmärkt sätt för ditt företag att synas. Med rullande reklam får du stor räckvidd till ett bra pris. Vi sätter dekor på alla sorters fordon: bilar, bussar, lastbilar, tåg. Oavsett om du bara vill att företagets logga ska synas eller mer utstickande heldekor så ordnar vi det.

Material för event och mässor

På mässor och andra typer av event och sammankomster är det viktigt för företag att sticka ut och synas. Här kan vi erbjuda ett stort sortiment produkter: rollups, vepor, popupväggar och många specialvarianter, allt tack vare vår moderna produktionsanläggning.

Golvdekor

Vi erbjuder golvdekor i flera olika varianter för både inomhus- och utomhusbruk. Både permanenta och tillfälliga lösningar som vår varumärket att synas på ett oväntat sätt. Loggor på mässgolvet eller en printad matta till konferensrummet är två tänkbara varianter.

Vägg- och fönsterdekor

Vi erbjuder vägg- och fönsterdekor som kan ändra miljön och lyfta fram varumärken på ett tydligt och effektfullt sätt. Fönsterdekoren kan vara transparenta material eller frostad film som ger insynskydd. En anna uppskattad lösning är one way vision som syns från utsidan och skapar insynskydd samtidigt som utsikten inte förstörs.

färger
  • Ritningskopiering
  • Färgkopiering
  • Sv/v kopiering
  • Vektorisering
  • Scanning
  • Projektdatabaser
  • Ritningsarkivering

Kontakta oss för mer information och offert.

Vi erbjuder alla former av digitaltryck i små och stora format